Jeugdweekend Neoliet

Jeugdweekend Neoliet
Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni organiseert Neoliet Utrecht in samenwerking met De Klimspecialist een jeugdweekend naar de Belgische rotsen. We gaan met zijn allen 2 dagen actief zijn op de rotsen. Niet alleen het reguliere klimmen komt aan bod maar we gaan ook abseilen en klettersteigen.

Programma
Vrijdag
Aankomst vanaf 18.00u. Tent opzetten en ontspannen maar. Eventueel kunnen ouders/kids ook besluiten om te arriveren zaterdag voor 09.45u. Wanneer ze op de zaterdag aankomen zit er geen verschil in de prijs.

Zaterdag
08.00 ontbijt bij tentenkamp. Koffie/thee/melk wordt verzorgd. Zelf ontbijt/lunchpakketje meenemen uit Nederland.
10.00 verzamelen bij tentenkamp. Vertrek richting klimgroeve. Lopend (40 minuten) of met de auto (10 minuten).
11.00 starten met klimmen, abseilen en klettersteig.
12.30 lunch bij klimgroeve.
+/- 16.00 einde klimmen, terug naar camping.
16.30 aankomst bij camping, opfrissen, spelen in beekje, hout zoeken voor kampvuur.
18.30 BBQ.
20.00 / 20.30 kampvuur.

Zondag
08.00 ontbijt bij tentenkamp. Koffie/thee/melk en ontbijt wordt verzorgd. Tevens maken van lunchpakket.
09.30 verzamelen om te vertrekken naar klimgebied. Dit keer in de klimgroeve van KBF Durnal.
12.30 lunch bij klimgroeve.
15.00/16.00 einde klimmen, op eigen gelegenheid terug naar huis.

Overnachting
We overnachten met de hele groep op camping Domaine du Bocq, Avenue de la Vallée 2, 5530 Purnode. We staan met zijn allen op een veld. ’s avonds kunnen we nog een gezellig vuurtje maken, mits er geen beperkingen zijn door eventuele droogte. Belangrijk is dat je zelf een tent meeneemt en uiteraard een slaapzak en een matje.

Materiaallijst
Bij de bevestiging ontvang je een lijst met alle belangrijke spullen die meegenomen dienen te worden. Zo weet je zeker dat je geen kleding, toiletartikelen en klimmaterialen gaat vergeten.

Deelnemersaantal
Helaas is het aantal plekken wat we kunnen reserveren op de klimrotsen beperkt. Hierdoor is er plek voor maximaal 25 kinderen. Papa’s, mama’s en overige familieleden zijn welkom tijdens dit weekend maar kunnen op de zondag niet actief klimmen.

Logistiek
We maken graag gebruik van ouders om gedurende de zaterdag mee te helpen met transport. Uiteraard ben je vrij om gedurende de dag een mooie wandeling te maken, de kinderen aan te moedigen tijdens het klimmen of eventueel te assisteren tijdens het zekeren.

Tarief
€135,- voor kids en €110,- voor ouders. Tarieven zijn inclusief BTW.

Vragen/opmerkingen
De meeste vragen kan je waarschijnlijk aan Rick stellen. Wil je niet wachten tot je weer in de klimhal aanwezig bent dan kan je ook contact met ons opnemen via de contactgegevens.

Inschrijven
De inschrijvingen verlopen via onderstaand inschrijfformulier. De eerste 25 aanmeldingen ontvangen een bevestiging. Hierna krijg je een bericht dat je op de wachtlijst staat. Mocht er onverhoopt iemand moeten afmelden dan zal de eerstvolgende bericht worden om alsnog mee te gaan. Pas na het ontvangen van de bevestiging is de inschrijving definitief. Ruim voor vertrek inventariseren we de noodnummers, allergieën en dieetwensen.

    Wie gaan er mee naar het weekend? (verplicht)
    Alleen jeugdlidJeugdlid met 1 ouder/verzorger/familielidJeugdlid met 2 ouders/verzorgers/familieleden2 jeugdleden met 1 ouder/verzorger/familielid2 jeugdleden met 2 ouders/verzorgers/familieleden2 jeugdleden met 3 ouders/verzorgers/familieledenAnders, geef aan in opmerkingenveld

    Van welk kampeermiddel ga je gebruik maken?
    TentCaravanCamperCombinatie, geef aan in opmerkingenveld